Volledig beheer en onderhoud van uw IT omgeving

Over systeembeheer

VANAD Comvio beheert al vanaf de oprichting in 1995 talloze ICT netwerken bij zorgorganisaties. Hiertoe hanteren wij verschillende oplossingen en tools. Wij worden direct gewaarschuwd als dat nodig is zodat wij, afhankelijk van de afspraken en contracten met de klant, kunnen ingrijpen of waarschuwen. Indien nodig kunnen wij op afstand systemen overnemen teneinde noodzakelijk ingrepen te verrichten.

Onze systeembeheerders zijn betrokken bij de inrichting en oplevering van uw ICT systemen. Deze worden optimaal passend bij uw praktijk ingericht en opgeleverd. Na de fase van het inrichten en opleveren, breekt de operationele fase aan. Ook in deze periode zijn wij in staat om op locatie en op afstand uw machinepark te beheren, te monitoren en waar nodig te updaten.

Wij werken graag pro-actief. Zodra wij probelemen signaleren, lossen wij deze alvast op voordat u het als gebruiker ervaart.

Voor het systeembeheer zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar. 

Snelle respons

Bij incidenten, soms zelfs voordat u zelf iets gemerkt heeft.

Gecertificeerd

Wij beschikken over gecertificeerde VMWare en Linux medewerkers.

Conform beheer-eisen

U kunt eenvoudig aantonen dat u aan de beheer-eisen voldoet.

 

 

Duidelijk overzicht

Rapportage met de status en het gebruik van uw IT omgeving.

Exchange Online

Compleet onderhoud en beheer of beperkt eigen beheer bij Exchange online. Goed te combineren met ZorgMail of Safe Relay oplossingen.

Bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Uw ICT systemen worden optimaal passend bij uw praktijk ingericht

Service Abonnement

  • Onderhoud en beheer van uw IT omgeving op basis van een vast maandelijks bedrag per computer / laptop / server / router.

  • Dit abonnement is inclusief Proactief Beheer.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

SA-Slim Service Abonnement

  • Naar keuze kunt u kiezen voor onderhoud en beheer van alleen de computers, server en/of router (SA-Slim) of compleet inclusief monitoren, switches en laserprinters.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Proactief Beheer

  • Ook zonder het Service Abonnement kunt u gebruik maken van Proactief Beheer tegen een gering maandelijks bedrag.

  • U houdt in dit geval zelf overzicht op de status van uw gehele IT omgeving middels periodieke rapportages of een overzichtelijk dashbord.

  • VANAD Comvio voert alleen op uw verzoek werkzaamheden uit.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Heeft u vragen?

Bedankt voor je bericht

Het formulier is verzonden

FAQ Veel gestelde vragen

Welk service of beheer abonnement past het beste bij mij?

Heeft u een eigen server of eigen software op uw computer, dan adviseren wij het 'Service Abonnement'. Bij gebruik van alleen Cloud oplossingen is het 'SA-Slim Service Abonnement' voldoende. Wilt u dat wij problemen signaleren, maar zelf de kosten dragen? Dan is Proactief beheer interessant.

Wat betekent eigenlijk ‘TCO’?

‘TCO’ betekent Total Cost of Ownership. Hieronder vallen grofweg alle kosten aan aanschaf, onderhoud, beheer, reparaties gedurende de gehele levensduur van een computer. Onderzoek leert dat dit 5 tot 7 keer het aankoopbedrag is. Goed onderhoud en beheer kan deze kosten reduceren.

Kan ik ook zelf de status van mijn werkplekken zien?

Wij kunnen u toegang geven tot een overzichtsportal waarin u zelf de status van de computers kunt zien die in het Proactief Beheer contract zijn opgenomen.