Beveilig uw data met Security van Comvio

Security

Organisaties die met persoonsgegevens werken zijn wettelijk verplicht zorg te dragen voor een goede beveiliging. Data is tegenwoordig erg kostbaar wat goed beveiligd en afgescherm moet worden. Slechte beveiliging kan leiden tot een datalek en vervolgens tot misbruik van deze gegevens. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. 

Los van deze nieuwe wetgeving is het goed om uw beveiligingsbeleid en bijbehorende oplossingen onder de loep te nemen.
VANAD Comvio kan u daarbij helpen met een keur aan oplossingen voor verschillende omstandigheden en situaties. Hiervoor maken wij gebruik van het Sophos productportfolio, dat voor iedere situatie een scala aan oplossingen biedt.

Advies op maat

Als Sophos C.S.P. partner kunnen wij u adviseren over de optimale oplossing voor uw specifieke situatie.

Sophos Security Suite

De Sophos Security Suite staat garant voor oplossingen die naadloos aan elkaar te koppelen zijn. De veiligheid wordt hiermee gewaardborgd. 

Veiligheid

Door integratie van deze oplossingen in combinatie met de VANAD Comvio Proactief Beheer oplossingen, kunnen wij ingrijpen bij bedreigingen van buitenaf voordat u zelf iets gemerkt heeft.

Altijd up to date

Alle vanuit de Cloud geleverde systemen zijn zo ingericht en beheerd dat toegang tot en diefstal van data tot een minimum beperkt zijn.

Optimale beveiliging

Doordat uw cloud oplossingen alsmede uw lokale netwerk en IT apparatuur geleverd en (op afstand) beheerd kunnen worden. 

Kosten besparend

Met onze oplossingen en die van Sophos is de performance optimaal en voorkomt u ‘verborgen’ dubbele kosten.

Advies, levering & installatie van security systemen en producten

Anti-Virus/ Spyware/ Phishing

 • VANAD Comvio levert professionele Sophos Endpoint Protection software voor optimale beveiliging tegen virussen en spyware.

 • Deze software wordt op maandbasis afgenomen en kan daarmee optimaal schakelen bij wijzigingen in de samenstelling van uw computernetwerk.

 • Het Sophos Lab is dagelijks bezig met het analyseren en oplossen van nieuw gesignaleerde bedreigingen. Uw computer wordt daarom dagelijks automatisch voorzien van nieuwe updates.

   

   

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Anti-Spam

 • Voor het voorkomen van spam adviseren wij het gebruik van email providers die de spam bij de bron (binnenkomst van de email) eruit filteren voordat het naar u wordt doorgezonden.

 • Beschikt u over een eigen Email Exchange server? Dan adviseren wij u graag hoe deze te beveiligen.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Protected WiFi/ Gasten WiFi

 • Voor uw gasten dient een eigen WiFi omgeving gecreëerd te worden die geheel losstaat van het interne netwerk. Hiermee worden bedreigingen voorkomen.

 • Gasten kunnen uitsluitend toegang tot internet verkrijgen nadat zij akkoord gaan met het door u beschikbaar gestelde reglement.

 • Middels een toegangsvoucher houdt u zelf controle wie wanneer gebruik kan maken van uw faciliteiten.

 •  

   

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Heeft u vragen?

Bedankt voor je bericht

Het formulier is verzonden

FAQ Veel gestelde vragen

Zijn mijn gegevens veilig?

Wij monitoren continue, samen met gespecialiseerde partners de security oplossingen en passen aan indien nodig. Bij security komen ook technische en menselijke factoren aan de gebruikerskant kijken. Wij bieden daarom ondersteuning, advies en oplossingen voor uw organisatie.

Voldoet VANAD Comvio aan de AVG?

De aanbevelingen en eisen die de nieuwe Europese wetgeving AVG stelt, zijn in onze oplossingen verwerkt. Naar aanleiding van de AVG adviseren wij graag onze klanten op het gebied veiligheid zoals authenticatie en IT beleid.

Hoe zit het met de ICT kosten voor security?

Technische oplossingen brengen altijd kosten met zich mee. Maar het niet nemen van passende maatregelen kunnen ernstige gevolgen hebben voor uw patiënten, gegevens en organisatie.