Altijd en overal online werken

Public Cloud

Met Public Cloud van VANAD Comvio kiest u voor een standaard tool die voor iedereen over de hele wereld via internet beschikbaar en benaderbaar is. De Public Cloud maakt het mogelijk voor klanten om op een voordelige manier gebruik te maken van een betrouwbaar en veilig platform dat de mogelijkheid biedt om met de behoefte mee te groeien of krimpen. Met Microsoft als partner bieden wij een betrouwbare oplossing voor Cloud Computing. VANAD Comvio zorgt voor de implementatie, innovatie en het beheer zodat u zich weer kan focussen op andere bedrijfsprocessen.

Altijd up to date

Public Cloud diensten worden door de softwareleverancier zelf onderhouden en geupdate waardoor u altijd over de nieuwste versie beschikt.

Veilig

Public Cloud diensten zijn geïnstalleerd op een beveiligde serveromgeving waardoor de veiligheid van de gegevens gegarandeerd wordt.

Gegevens back-up

Een back-up van de gegevens wordt gefaciliteerd door de aanbieders van Public Cloud. Zo gaan bij calamiteiten geen gegevens verloren.

Lage kosten

Door het grote aantal gebruikers van Public Cloud, zijn de tarieven in verhouding erg laag.

Snelle transitie

Public Cloud diensten zijn snel te implementeren binnen uw bedrijf.

Private Cloud

Wanneer een gebruiker op zoek is naar oplossingen die afwijken van de 'standaard' Public Cloud oplossingen, biedt Private Cloud meer mogelijkheden.

Met Microsoft Selector vindt u de beste oplossing die bij u past

Azure

 • Microsoft Azure is een open, flexibel en eersteklas platform voor cloudcomputing.

 • Een Public Cloud oplossing waarvan de onderdelen wereldwijd verdeeld zijn over verschillende datacenters.

 • Azure biedt een flexibele manier om diensten meer op maat aan te bieden aan eindgebruikers.

 • Als C.S.P. partner van Microsoft, is VANAD Comvio in de gelegenheid om Azure diensten aan te bieden en voor u als eindgebruiker te managen.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Office 365

 • Microsoft Office 365 kan aangepast worden aan de door u gewenste functionaliteiten.

 • Kies voor een geheel verzorgde inrichting (maximale ontzorging) of alleen voor bepaalde onderdelen van Office 365 (grip op details en kosten).

 • Als C.S.P. partner van Microsoft kunt u via VANAD Comvio alle Office 365 producten op basis van een maandabonnement afnemen met de korting van een jaarabonnement. Hierdoor bent u voordeliger uit en flexibeler bij het wijzigen van de samenstelling. 

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Exchange Online

 • Microsoft Exchange Online is een voordelige en stabiele  manier om uw email te beheren.

 • Standaard wordt een webcliënt voor het lezen en beheren van uw email meegeleverd.

 • Andere mailcliënt software zoals Outlook of Thunderbird kunnen eenvoudig gekoppeld worden met uw Exchange Online om uw mail op te halen. 

 • Met de selector kunt u door middel van het beantwoorden van enkele vragen bepalen welke oplossing het beste bij u past.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Heeft u vragen?

Bedankt voor je bericht

Het formulier is verzonden

FAQ Veel gestelde vragen

Is Azure veilig?

Microsoft is voor al haar diensten gecertificeerd. Zo voldoet Microsoft onder andere aan de ISO27001 en NEN7510 eisen. Meer informatie kunt u vinden op https://azure.microsoft.com/nl-nl/overview/trusted-cloud/.

Kan de overheid zomaar mijn gegevens inzien?

Microsoft kan uw gegevens alleen overdragen indien een Nederlandse rechter daar opdracht toe geeft.

Kan ik verschillende vormen van Office 365 mixen?

Het kan voorkomen dat medewerkers verschillende onderdelen nodig hebben. U kunt bijvoorbeeld uw email alleen via een webbrowser bekijken of ervoor kiezen om de volledige Microsoft Office software op uw computer te installeren. Bij VANAD Comvio kunt u dit per gebruiker per maand laten variëren.