)

30 oktober 2017

Nieuwe ZorgMail koppeling gereed!

Met trots kunnen we melden dat we weer een nieuwe koppeling gereed hebben. Het gaat hierbij om de koppeling met de applicatie PI-Farma van Pifarma voor apotheken met ZorgMail.

Vaak worden recepten nog geprint en gescand. Met PI-Farma is het mogelijk om de gegevens direct op te slaan in het apotheek informatiesysteem. Hiermee kunnen de receptgegevens op geavanceerde wijze worden gebruikt met prioritering van de aanschrijving naar eigen keuze. Bijvoorbeeld bezorging of juist recepten met meerdere regels als eerst. Zo ontstaat de mogelijkheid om vroegtijdig en preventief te interveniëren in het proces van aanschrijving tot aflevering. In dit proces geeft PI-Farma diverse notificaties. Zo draagt PI-Farma bij aan een verdere optimalisatie van zorginhoudelijke processen en verhoging van efficiency in de apotheek. Klik hier voor meer informatie over PI-Farma van Pifarma.

De eerste apotheken in Friesland zijn inmiddels aangesloten op PI-Farma en werken naar tevredenheid met deze applicatie in combinatie met ZorgMail.

Aan de basis van ZorgMail staan de 13.000 aangesloten zorgorganisaties, 250 gekoppelde informatiesystemen, 40.000 mailboxen en 750 gekoppelde maildomeinen. De vele tienduizenden deelnemende zorgverleners maken ZorgMail tot dé standaard voor veilige gegevensuitwisseling in de zorg. Het grote aantal actieve deelnemers maakt ZorgMail uniek ten opzichte van alle andere bestaande oplossingen.

Maar wat heeft u daaraan? Simpel, met ZorgMail kunt u direct met al deze collega zorgverleners informatie uitwisselen via EDI, FileTransfer, e-mail, chat en beeldbellen. Of een combinatie ervan. Hierin schuilt de kracht van ZorgMail. Voor iedere situatie heeft ZorgMail een geschikte oplossing. Kijk op www.zorgmail.nl voor meer informatie.