Een snelle, veilige en stabiele infrastructuur.

Infrastructuur

Al het apparatuur waar u gebruik van maakt en oplossingen die u (al dan niet in de cloud) gebruikt, moeten met elkaar verbonden worden. Kortom, u heeft een infrastructuur nodig die alles met elkaar verbindt. deze moet snel, stabiel maar vooral veilig zijn. U wilt immers niet dat uw bezoeker via WiFi bij uw patiënten informatie kunnen komen. De snelste, veiligste en stabielste infrastructuur binnen uw organisatie is nog altijd een kabel tussen alle onderdelen. Wij adviseren daarom altijd om zoveel mogelijk gebruik te maken van bekabeling, zeker als deze toch al aanwezig is. Maar ook voor draadloze oplossingen hebben wij de geschikte, veilige middelen.

Gecertificeerde bekabeling

Via gespecialiseerde partners.

Afgeschermde bekabeling

Om interferentie en overspraak te voorkomen.

Multi Factor Authenticatie

Mogelijkheid om toegang van buitenaf alleen toe te staan met MFA waardoor ongewenste partijen worden uitgesloten.

Controle op inhoud

Mogelijkheid om al het verkeer over de infrastructuur te controleren op ongewenste inhoud of ongewenst gedrag, zoals virussen of een informatielek.

Filtering

Van uitgaand verkeer naar internet, zoals afschermen van bepaalde soorten websites.

Opdelen in segementen

Mogelijkheid om de infrastructuur op te delen in verschillende segmenten die niet bij elkaars onderdelen kunnen komen.

Onze gespecialiseerde partner legt de infrastructuur aan.

Snel en stabiel

  • Een goede infrastructuur is snel en stabiel. 

  • Alle informatie-stromen en in veel gevallen dus ook de telefonie, maken gebruik van dezelfde infrastructuur. Het is dus van belang dat de doorvoersnelheid en stabiliteit van de gehele infrastructuur goed is zodat de informatie snel over deze snelweg op de juiste plek terecht komt.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Flexibel en schaalbaar

  • Een goede infrastructuur is flexibel en schaalbaar.

  • Indien er, al dan niet tijdelijk, een uitbreiding nodig is, moet u snel weer aan de slag kunnen. Bijvoorbeeld: door meer dan voldoende netwerkaansluitpunten te laten aanleggen. Hetzelfde geldt voor overcapaciteit op switches, routers enz.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Niet toegankelijk voor derden

  • Een goede infrastructuur is niet toegankelijk voor “derden”.

  • Omdat de infrastructuur toegang geeft tot alle werkplekken en informatie op de systemen, wilt u uiteraard niet dat bezoekers daar zo maar bij kunnen.

  • Hoe groter de organisatie, hoe vaker het zal voorkomen dat bepaalde afdelingen niet bij bepaalde informatie mogen komen. Een bezoeker mag alleen gebruik maken van het internet, HRM bij personeelsdossiers en inkoop bij de administratie.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Heeft u vragen?

Bedankt voor je bericht

Het formulier is verzonden

FAQ Veel gestelde vragen

Ik werk alleen maar via het WiFi, dat is toch prima?

Als uw WiFi goed is afgeschermd en beveiligd is dat prima. Echter blijf traditionele bekabeling het snelst, veiligst en het meest stabiel. Het is mogelijk om uw glasvezel internetaansluiting te combineren met het WiFi netwerk. Graag adviseren wij u op dit punt.

Kan ik de bekabeling zelf aanleggen?

Het lijkt eenvoudig, even een kabeltje achter de verwarming leggen. Echter komt hier meer bij kijken. Verkeerde aanleg brengt de snelheid omlaag en vergroot uitval en storingen. Om deze reden laten wij het aanleggen van de bekabeling uitvoeren door een gespecialiseerde partner.

Kan het kwaad als mijn gasten en patiënten het WiFi netwerk gebruiken?

Zelfs als gebruikers zich daar niet van bewust zijn, kunnen zij zorgen voor externe bedreigingen of dat een provider (tijdelijk) uw internettoegang afsluit. Verder mogen ze uiteraard nooit bij uw eigen netwerk en informatie terecht komen. Wees hiervan bewust en tref maatregelen.