Al uw ICT gerelateerde zaken in één hand bij VANAD Comvio

Aanvullende diensten

Naast de gebruikelijke standaard diensten biedt VANAD Comvio nog tal van andere diensten die het u als organisatie makkelijker maken om u te kunnen concentreren op uw core business. Deze diensten variëren van wachtkamerschermen om uw patiënten en bezoekers te informeren tot talloze Cloud oplossingen zoals Online Backup.

De mogelijkheden en oplossingen voor telefonie, al dan niet via de Cloud zijn legio. VANAD Comvio heeft daarom gekozen om dit niet zelf, maar via een gespecialiseerde partner aan te bieden. Zij kunnen verschillende oplossingen leveren, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden op uw locatie. Hierdoor wordt uit alle mogelijkheden telkens de voor u beste en voordeligste oplossing gekozen. Door de uitstekende samenwerking met deze telecom partner, is er tevens een optimale afstemming tussen telefonie en overig internetgebruik.

Heeft u een ICT gerelateerde vraag, stel hem aan ons. Wij gaan graag de uitdaging aan om de voor u meest passende oplossing te bieden.

Korte en snelle lijnen

Door een groot netwerk en ruime ervaring met uw beroepsgroep.

Financieel voordeel

Door bundeling van diverse oplossingen.

Deskundigheid

Ruime kennis en ervaring met organisaties in de gezondheidszorg.

Partners

We beschikken over een breed scala aan gespecialiseerde partners.

Alles in één

Al uw ICT gerelateerde zaken in één hand.

Bereikbaarheid

Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Online Back-up

  • Met de Online Back-up (COB) wordt dagelijks een of meerdere keren (afhankelijk van de wensen) een backup gemaakt van alle belangrijke bestanden in uw systeem.

  • De afgesproken mappen worden razendsnel middels in-delta techniek vergeleken met de vorige back-up waarna alleen de wijzigingen doorgegeven worden.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Snel en betrouwbaar

  • De verschillende versies van de Online Back-up worden 28 dagen bewaard (retentietijd).

  • Naar keuze wordt dagelijks dan wel wekelijks gerapporteerd aan de eindgebruiker of de backups geslaagd zijn, hoeveel items zijn gewijzigd en opgeslagen.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Online telefonie

  • Flexibiliteit: de meeste uiteenlopende uitdagingen kunnen met behulp van Cloud telefonie worden opgelost.

  • Schaalbaarheid: een aansluiting erbij? Met Cloud telefonie kan dit snel worden gerealiseerd.

  • Geen investering in een centrale: in plaats van het aanschaffen van een dure centrale op locatie neemt u op maandbasis af wat u nodig heeft.

Onze oplossingen

Klik op de pijl voor meer informatie over onze oplossingen.

Heeft u vragen?

Bedankt voor je bericht

Het formulier is verzonden

FAQ Veel gestelde vragen

Waarom maakt VANAD Comvio gebruik van partners?

Simpel: we kunnen niet overal de beste in zijn en omdat wij u toch de best mogelijke oplossingen willen bieden maken wij gebruik van speciaal geselecteerde partners zodat we samen u het beste kunnen bieden. U hoeft niet meer op zoek, dat hebben wij al voor u gedaan.

Is "alles in één hand" duurder?

Indien u zoveel mogelijk uw ICT oplossingen bij ons onderbrengt, kunnen wij zorgen dat er zo min mogelijk overlap tussen de verschillende onderdelen zit. Hiermee voorkomt u dat u vergelijkbare zaken dubbel betaalt bij verschillende aanbieders en bespaart u geld.

Wie kan ik bellen voor informatie over de partners?

Voor informatie over onze partners kunt u direct met ons contact opnemen, indien nodig nemen wij contact op met de betreffende partner. U houdt hiermee één aanspreekpunt.